Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Tijdpatronen voor de thema's van de vijfde dimensie
5D tijdnavigatie

Klik hier voor dagadviezen Klik hier voor tijdlussen en kastelen














Vijfde dimensie

TimeTools Serendipity gaat over de vijfde dimensie, waarin de mens het lot in eigen hand neemt. Via serendipity management kan iedereen zichzelf en zijn omgeving zuiver houden, waardoor ons lichtwezen zich kan verbinden met de aarde en kan gaan stralen.

Een vijfdimensionaal leven bouwt voort op een vierdimensionaal besef van tijd. Elke tijdlus komen er andere vijfdimensioniale thema's naar ons toe, die behoren bij het tijdzegel van die periode. En elke dag staat er een vijfdimensionale kracht tot onze beschikking, die hoort bij het zegel van de dag. Via TimeTools Serendipity kun je elk moment opzoeken waar het in de vijfde dimensie tijd voor is.

Tip voor de lezer

De tijdpatronen van de vijfde dimensie volgen het spoor van de Triale Dreamspell kalender, zoals die beschreven is door TimeTools2113. Dat betekent dat de tijdpatronen in de vijfde dimensie gelijkgeschakeld zijn met de patronen van de vierde dimensie. De tijdlussen van Imix 5D en Imix 4D, bijvoorbeeld, vinden dus tegelijkertijd plaats.

Op deze website kun je gemakkelijk 'reizen' tussen de verschillende dimensies. Op elke pagina staat een link met de mogelijkheid om de thema's in de vierde dimensie te bekijken.

Kanttekening voor de lezer

De 5D tijdnavigatie is alleen bedoeld voor mensen die de patronen van de vierde dimensie herkennen en in de vingers hebben. Een vijfdimensionaal leven bouwt namelijk voort op de vierde dimensie en staat niet op zichzelf. Indien ervaring in de vierde dimensie ontbreekt, brengt de vijfde dimensie onnodige complexiteit en verwarring.

Het is ook belangrijk dat je bent gesynchroniseerd met de Triale Dreamspell kalender van TimeTools2113. Anders volg je een vierdimensionaal spoor dat uit de pas loopt met deze vijfdimensionale kalender.

N.B. De thema's van de vijfde dimensie laten zich niet synchroniseren met de duale Dreamspell (Arguëlles), omdat ze de dualiteit overstijgen!
TimeTools2113: Klik hier om de website van TimeTools2113 te bezoeken