Top
Coaching in serendipiteit


Coachingstraject 'Leiderschap in Transitie'
De samenleving is volop in transitie. En de mensen ook. Ben jij misschien één van de (vele) leiders van deze transitie? Dan is serendipiteit een ideaal gereedschap om onzichtbaar af te stemmen op de inspanningen van gelijkgestemden. En via serendipiteit zul je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomen in je (professionele) leven!Serendipiteit voor professionals

Het coachingstraject van TimeTools Serendipity is bedoeld voor professionals die het spoor van serendipiteit nodig hebben in hun werk. Werken met zinvol toeval is spannend, want waar brengt dit pad je naartoe? En hoe reageren mensen in je omgeving hierop? Misschien ben je bang dat je in situaties terecht komt die je niet zelf in de hand hebt... Er zijn zoveel redenen om NIET voor serendipiteit te kiezen. Daarom zitten zoveel mensen in hun werk nog op slot. Jij misschien ook. 

Maar er zijn ook hele goede redenen waarom je WEL voor serendipiteit kiest. Je hebt het als mens namelijk nodig om volledig jezelf te kunnen zijn in je werk. En als dit niet lukt, klopt er gevoelsmatig iets niet. Dan mis je iets wezenlijks, ja, jezelf! Nu de wereld in rap tempo aan het veranderen is, gaat dit aspect steeds zwaarder tellen. Het maakt niet uit of je ondernemer, onderzoeker, beleidsmaker of investeerder bent. Als je 's avonds met diepe voldoening naar huis wilt gaan, heb je het nodig om je overdag open te stellen voor wereld van serendipiteit.Geen transitie zonder persoonlijke transformatie!

Het is niet alleen je ziel die naar het spoor van serendipiteit verlangt. Vaak zul je merken dat je lichaam en geest allang hunkeren naar meer echtheid in je leven. Vrijwel iedereen heeft terugkerende fysieke problemen of mentale en emotionele blokkades die te maken hebben met verborgen potentieel. Vaak heb je zelf niet in de gaten hoe het precies zit - en kom je er ook niet goed uit. Daarom gaat het coachingstraject 'Leiderschap in Transitie' vooral over de persoonlijke transformatie van jezelf. Want hoe kun je een leider zijn in de maatschappelijke transitie als je zelf niet bereid bent om te transformeren?
De opbouw van het coachingstraject

Het coachingstraject 'Leiderschap in Transitie' laat je vanuit verschillende invalshoeken ervaren hoe jouw archetype op basis van de Tzolkin ten grondslag ligt aan de persoonlijke ontwikkeling die je nodig hebt om het pad van serendipiteit vol vertrouwen te kunnen belopen. Dit is een diepgaand traject dat je confronteert met je diepste verlangens en blokkades. Dit is nodig, omdat je anders jezelf in de weg zit tijdens je avontuurlijke reis.

Het coachingstraject is opgebouwd uit 7 sessies en gaat in op:
  • Jouw basisbehoeften en archetype binnen de Tzolkin
  • Jouw fysieke gezondheid en de taal van kruiden
  • Verhaal over jezelf
  • De essentiële keuzes waar jij in het leven voor staat
  • Paard als spiegel van jezelf
  • Business Model U
  • Het spoor van serendipiteit
Klik hier als je meer informatie wilt over de verschillende onderdelen. Op deze pagina ontmoet je ook de verschillende coaches die de verschillende sessies verzorgen.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in het coachingstraject, dan kun je een mail sturen naar serendipity@timetools2013.com. We sturen je dan vrijblijvend een offerte toe. Je kunt ook mailen als een specifieke vraag hebt.