Top
Kasteel van de droomtijd 5D
De onzichtbare blauwdruk van de wereld bijstellen

Periode: 3 juni - 11 juli 2020

Mijn inzicht: ik weet dat de wereld sterk beïnvloed wordt door onderbewuste krachten, de droomtijd matrix, die is opgebouwd uit overtuigingen en levenservaringen van vroegere tijden.

Mijn scheppingskracht: ik weet wat de moderne wereld nodig heeft en zorg ervoor dat de blauwdruk van het bestaan up-to-date blijft


Tijdlus Cauac (gelovige) Tijdlus Chuen (humorist) Tijdlus Akbal (monnik)

Het kasteel van de droomtijd omvat 3 tijdlussen van 13 dagen. Hierboven is aangegeven om welke 3 bijbehorende tijdzegels het gaat. De thema's van deze tijdzegels vormen samen het overkoepelende verhaal van het kasteel van de droomtijd.
KASTEEL van de DROOMTIJD
In het kasteel van de droomtijd ben je met een deel van jezelf meestal ergens anders. Het is alsof je met één been in de blauwdruk van het leven staat, waar je in contact kunt komen met alle realiteiten die zijn geweest. Dit script overstijgt het belang van jouw leven en kan overal ter wereld uitgelezen worden en daar tot nieuwe materialisaties leiden... Het is van belang om het 'collectieve DNA' bij de tijd te houden. Dit is ook van belang voor de programmering van je eigen levensplan. Met de kracht van Cauac (gelovige) kun je jouw idealen 'inprinten' in de droomtijd. Chuen (humorist) stelt je in staat om verouderde waarheden te 'herschrijven'. En Akbal, tenslotte, geeft je de kans om diep in de droomtijd te duiken om oude, weggestopte ervaringen weer klaar te leggen voor materialisatie. Door mee te schrijven aan de droomtijd matrix, kun je dus onzichtbare blokkades helen en belangrijke levenslessen wereldwijd beschikbaar maken voor snelle materialisatie!

Extra: voor wie bekend is met de 7 stralen (Alice A. Bailey, theosofie): tijdens het kasteel van de droomtijd worden we gevoed door de groene straal. Neem alle concrete kennis van de wereld tot je en wordt bewust van de universele waarheid, zoals Hilarion dat doet. 


Kasteel van de droomtijd 4D: klik hier om naar TimeTools2113 te gaan

Navigeren binnen de triale Dreamspell kalender

Klik hier om naar het volgende kasteel te gaan (periode van 39 dagen).

Klik hier om terug te keren naar het vorige kasteel.

Klik hier om naar het overzicht van de 7 kastelen te gaan.