Top
Kasteel van mysterie 5D
Voorbij de illusie van de materie komen
Periode: 17 maart - 24 april 2020

Mijn inzicht: ik weet dat ik veel groter ben dan mijn fysieke lichaam en leef daarom in de eerste plaats vanuit mijn spirituele zelf

Mijn scheppingskracht: elke aardse daad die voortkomt uit de behoefte van mijn Hogere Zelf is geslaagd, omdat mijn tijdloze zelf dan verder komt in de benodigde groei en ontwikkeling 


Tijdlus Kan (vakman) Tijdlus Caban (wijze) Tijdlus Muluc (coach)

Het kasteel van mysterie omvat 3 tijdlussen van 13 dagen. Hierboven is aangegeven om welke 3 bijbehorende tijdzegels het gaat. De thema's van deze tijdzegels vormen samen het overkoepelende verhaal van het kasteel van mysterie.


KASTEEL van MYSTERIE
We zijn opgegroeid met het idee dat we in de eerste plaats zijn geboren met een lichaam en dat het nodig is om onszelf in de materiële wereld staande te houden. Zelfs met een spirituele basishouding staat het materiële denken voorop, zolang je je succes afmeet aan wat je in de wereld hebt bereikt. Maar de fysieke werkelijkheid is een illusie! In het kasteel van mysterie krijg je met situaties te maken, waarin de veranderingen in de boven- en benedenwereld zo snel doorwerken, dat aardse logica tekort schiet. Er is zelfs niet langer een materiële aanleiding nodig voor fysieke pijn, pech of succes. Kijk daarom voorbij de illusie van de materiële wereld en sta jezelf toe om in de eerste plaats een lichtwezen te zijn. Het ervaren van mysterie is niets anders dan een uitnodiging om het centrum van je bewustzijn te verplaatsen naar de lichtwereld.

Extra: voor wie bekend is met de 7 stralen (Alice A. Bailey, theosofie): tijdens het kasteel van mysterie worden we gevoed door de blauwe straal. Vertrouw in de goddelijke wil, zoals El Morya dat doet. 


Kasteel van mysterie 4D: klik hier om naar TimeTools2113 te gaan

Navigeren binnen de triale Dreamspell kalender

Klik hier om naar het volgende kasteel te gaan (periode van 39 dagen).

Klik hier om terug te keren naar het vorige kasteel.

Klik hier om naar het overzicht van de 7 kastelen te gaan.