Top
Kasteel van vrijheid 5D
In volledige vrijheid je bestemming kiezen
Periode: 6 februari - 16 maart 2020
Mijn inzicht: ik leef in het besef dat ik altijd en overal de consequenties van mijn keuzes dien te dragen

Mijn scheppingskracht: door mijn aandacht te richten op mijn Vrije Hogere Wil, kan ik vol vertrouwen mijn gewenste bestemming kiezen
Tijdlus Manik (genezer) Tijdlus Ahau (heilige) Tijdlus Eb (ondernemer)

Het kasteel van vrijheid omvat 3 tijdlussen van 13 dagen. Hierboven is aangegeven om welke 3 bijbehorende tijdzegels het gaat. De thema's van deze tijdzegels vormen samen het overkoepelende verhaal van het kasteel van vrijheid.


KASTEEL van VRIJHEID 5D
In de vijfde dimensie kun je een rol als co-creator van de schepping verwerven, waardoor je je eigen toekomst kunt kiezen. Je kunt een volledig nieuwe richting geven aan je levensverhaal, zonder belemmerd te worden door karmische patronen. Hoe groter de heelheid is die je hebt bereikt, hoe vrijer je bent om te verlangen. In dit kasteel helpen de tijdlussen jou om op verschillende lagen van jezelf verder heel te worden: fysiek (Manik), sociaal (Ahau) en spiritueel (Eb). Schenk aandacht aan je diepste verlangens en besef dat keuzes consequenties hebben. Het is aan jou om in te schatten of je de consequenties van je keuzes kunt dragen en of je er werkelijk blij van wordt. Richt je op zaken die je werkelijk vervullen en die zo min mogelijk nadelige neveneffecten hebben op jezelf en anderen. Vrijheid in de vijfde dimensie betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor de wetten van oorzaak en gevolg!

Extra: voor wie bekend is met de 7 stralen (Alice A. Bailey, theosofie): tijdens het kasteel van vrijheid worden we gevoed door de robijn-rode straal. Je kunt je laten inspireren door de vrede, dienstbaarheid en toewijding van Lady Nada.  


Kasteel van vrijheid 4D: klik hier om naar TimeTools2113 te gaan

Navigeren binnen de triale Dreamspell kalender

Klik hier om naar het volgende kasteel te gaan (periode van 39 dagen).

Klik hier om terug te keren naar het vorige kasteel.
Klik hier om naar het overzicht van de 7 kastelen te gaan.