Top
Kasteel zorg 5D
Zorg hebben voor de noden in de lichtwereld
Periode: 25 april - 2 juni 2020

Mijn inzicht: ik stem af op de lichtwereld om te ontdekken welke zorg de wereld op effectieve wijze kan bezielen

Mijn scheppingskracht: ik ga efficiënt met mijn energie om, doordat ik bewust gebruik maak van de kracht van het witte licht


Tijdlus Imix (moeder) Tijdlus Ix (tovenaar) Tijdlus Cimi (hulpverlener)

Het kasteel van zorg omvat 3 tijdlussen van 13 dagen. Hierboven is aangegeven om welke 3 bijbehorende tijdzegels het gaat. De thema's van deze tijdzegels vormen samen het overkoepelende verhaal van het kasteel van zorg.

KASTEEL van ZORG
Het kasteel van zorg vormt de start van de Triale Tzolkin. Je krijgt in deze periode belangrijke aanwijzingen over het 5D lichtwerk dat jouw leven als geheel op een hoger plan brengt.  Het is van belang om goed voor jezelf te zorgen en je energie te richten op mensen en initiatieven die jouw Hogere Zelf dienen. Dit lijkt misschien egoïstisch, maar jouw lichtwezen kan zich simpelweg niet verbinden met al te veel aardse traagheid of inertie, laat staan met manipulatie. Stem jouw hoge trilling daarom op tijd af op de onzichtbare werkelijkheid en leg contact met de natuurwezens die zich aandienen. De zorg die in deze andere wereld nodig is, zet jouw 5D leven op het juiste spoor en zorgt ook voor doorbraken in de vierde en lagere dimensies. Verbind je daarom met de natuurwezens en ontdek wat er nodig is om bezieling te brengen in de materiële wereld!

Extra: voor wie bekend is met de 7 stralen (Alice A. Bailey, theosofie): tijdens het kasteel van zorg worden we gevoed door de witte straal. Breng hoop, discipline en vreugde, zoals Serapis Bey dat doet. 


Kasteel van zorg 4D: klik hier om naar TimeTools2113 te gaan

Navigeren binnen de triale Dreamspell kalender

Klik hier om naar het volgende kasteel te gaan (periode van 39 dagen).

Klik hier om terug te keren naar het vorige kasteel.

Klik hier om naar het overzicht van de 7 kastelen te gaan.