Top
Over TimeTools


Een vernieuwende kijk op tijd

De missie en visie van TimeTools Serendipity

Serendipiteit management ontwikkelen tot een professie      

TimeTools Serendipity wil het begrip serendipiteit een centrale plek geven in de praktijk van innovatie management. Wij doen dit door professionals te ondersteunen in het herkennen, erkennen, benutten en versterken van serendipiteit. De Tzolkin is ons hulpmiddel, omdat deze de mogelijkheid biedt om de logica van serendipiteit te begrijpen.

Maatschappelijke doorbraken organiseren via serendipiteit

We leven in een tijd van grote veranderingen. Er is behoefte aan een totaal nieuwe manier van werken en leven. Oude structuren in ons eigen denken veroorzaken echter hardnekkige blokkades. Deze zijn alleen op te lossen door in werksituaties eerst te vertrouwen op je hart, om daarna aan de slag te gaan met je verstand. Via coaching begeleiden we mensen die voorop willen lopen in de maatschappelijke transitie.


Wie zijn wij?

TimeTools is een initiatief van:

 
Fabiënne
Abma-Orlemans

“Serendipiteit geeft mij helderheid in de meest ingewikkelde situaties.”

Tzolkin archetype:

MEESTER

  Albert-Jan
Abma

"Een dag zonder serendipiteit, is een dag niet geleefd."

Tzolkin archetype:

PROFEET

Wie zijn onze partners?

Partners coachingstraject 'Leiderschap in Transitie'

Het coachingstraject Leiderschap in Transitie voeren we uit met meerdere partners.

Klik hier om kennis te maken met de coaches van het traject 'Leiderschap in Transitie'


NoordNederland.NU

TimeTools Serendipity heeft een bijzondere relatie met het initiatief NoordNederland.NU. NoordNederland.NU initieert radicale innovatie in de samenleving door mensen en organisaties te challengen. Het motto luidt: de kracht van kwetsbaarheid. Professionals die participeren binnen het innovatienetwerk van NoordNederland.NU kunnen leiderschap coaching volgen bij TimeTools Serendipity. Hierdoor ontstaat een community van serendipity professionals die een enorme synergie kan bewerkstelligen.

Klik hier om de website van NoordNederland.NU te bezoeken.Wat is TimeTools?

TimeTools is een initiatief van Albert-Jan Abma en Fabiënne Abma-Orlemans. Sinds 2007 zijn wij al bezig met het moderniseren van de Tzolkin, de oude Maya kalender. We maken esoterische kennis bruikbaar voor de moderne samenleving. We doen dat via drie initiatieven:

  1. TimeTools2013 brengt je in contact met de kracht van de Dreamspell kalender. Op de website kun je jouw eigen tijdzegel en archetype uitrekenen. We bieden diverse producten aan waarmee je direct jouw rol in de (moderne) wereld gaat begrijpen, als ook de uitdagingen die daarmee samenhangen.
  2. TimeTools2113 beschrijft de Triale Dreamspell Kalender. Op deze website kun je elke dag lezen waar het tijd voor is. Ook worden langere tijdperiodes beschreven, die dieper liggende processen van groei en ontwikkeling beschrijven. Deze site is zeer krachtig om serendipiteit te herkennen en versterken.
  3. TimeTools Serendipity is de verbinding tussen TimeTools2013 (persoonlijkheid) en TimeTools2113 (tijdnavigatie). We richten ons hierbij helemaal op de coaching van professionals in innovatie.

Contactgegevens

TimeTools Serendipity is onderdeel van het bedrijf TimeTools2013

E-mail: serendipity@timetools2013.com

KvK nummer: 01164987
BTW nummer: op aanvraag
Over de naam 'TimeTools'

De letterlijke vertaling van het woord 'TimeTools' is ‘tijdgereedschappen’. Dit is precies waar we voor staan: hulpmiddelen aanreiken om op een vernieuwende manier met tijd, de vierde dimensie, te kunnen werken.