Top
Transformatietraject


Transformatietraject 'Leiderschap in Transitie'
De samenleving is volop in transitie. En de mensen ook. Ben jij misschien één van de (vele) leiders van deze transitie? Dit hoeft overigens niet altijd een heel zichtbare rol te zijn. Ogenschijnlijk bescheiden daden kunnen een grote impact hebben als ze aansluiten op een collectieve flow. Je voelt zelf aan wanneer het leven iets wezenlijks van jou vraagt.

Hoe meer mensen besluiten om aan te sluiten op de stroom van het collectief, hoe meer iedereen elkaar versterkt. Serendipiteit is het ideale gereedschap om moeiteloos af te stemmen op gelijkgestemden. En via serendipiteit zul je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomen in je (professionele) leven!
Serendipiteit om te doen wat er wezenlijk toe doet 

Het Transformatietraject van TimeTools Serendipity is bedoeld voor iedereen die het spoor van serendipiteit wil volgen om wezenlijk verder te komen in, naast of na zijn professionele leven.

Serendipiteit is spannend, want waar brengt dit pad je naartoe? En hoe reageren mensen in je omgeving hierop? Misschien ben je bang dat je in situaties terecht komt die je niet zelf in de hand hebt... Of dat mensen om je heen jouw keuzes niet langer begrijpen...

Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet voor serendipiteit te kiezen... Juist daarom zitten zoveel mensen nog op slot. Jij misschien ook... 

Er zijn veel redenen goede redenen om WEL voor serendipiteit te kiezen. In de kern gaat het erom dat je het als mens nodig hebt om in elke situatie volledig jezelf te kunnen zijn, opdat je kunt stralen vanuit je wezen en trots bent op wat je voor de wereld betekent. Nu alles om ons heen in rap tempo aan het veranderen is, gaat dit aspect steeds zwaarder tellen. Het maakt niet uit of je ondernemer bent, betrokken burger, vrijwilliger, onderzoeker, beleidsmaker of investeerder. Als je 's avonds op de bank het gevoel wilt hebben dat je ten volle LEEFT, dan heb je het nodig om je overdag open te stellen voor de wereld van serendipiteit.Geen maatschappelijke transitie zonder persoonlijke transformatie!

Het is niet alleen je ziel die naar het spoor van serendipiteit verlangt. Vaak zul je merken dat ook je lichaam en geest signalen afgeven die roepen om meer echtheid in je leven. Vrijwel iedereen heeft terugkerende fysieke problemen of mentale en emotionele blokkades die te maken hebben met verborgen potentieel of het negeren van je innerlijke stem. Vaak heb je zelf niet in de gaten hoe het precies zit - en kom je er ook niet goed uit. En soms ben je allerlei pijn, moeheid of manieren van emotioneel afsluiten gaan accepteren en zelfs gaan beschouwen als iets dat 'gewoon' is of zelfs 'een zegen' om tot rust te komen. Maar een hele batterij aan beperkingen is niet gewoon, ze confronteren je met de wezenlijke verandering die nodig is om jouw systeem op een dieper niveau weer in balans te brengen.

Het transformatietraject 'Leiderschap in Transitie' gaat daarom helemaal over de persoonlijke transformatie van jezelf. Want hoe kun je een leider zijn van de nieuwe tijd als je zelf niet bereid bent om te transformeren?
De opbouw van het traject

Het transformatietraject 'Leiderschap in Transitie' laat je vanuit verschillende invalshoeken ervaren wat je nodig hebt om het pad van serendipiteit vol vertrouwen te kunnen belopen. Jouw positie binnen de Tzolkin is daarbij heel belangrijk, want deze geeft inzicht in de levenskracht, het levenspad en de levensopdracht die je hebt. Als deze drie elementen niet goed zijn uitgelijnd, dan krijg je te maken met hardnekkige blokkades.

Transformeren gaat niet vanzelf. Dit is een diepgaand proces, dat je confronteert met je diepste verlangens en grootste blokkades. Met de kennis van de Tzolkin en onze vaardigheden op het gebied van serendipiteit, laten we jou laten ervaren om welke keuzes het nu echt gaat in deze fase van jouw leven. Daarnaast laten we jou de ruimte ervaren waarin je als 'ontpopte vlinder' vrij kunt vliegen.

Het transformatietraject is opgebouwd uit 7 sessies en gaat in op:

  1. Jouw plek binnen het collectief, gebaseerd op de Tzolkin
  2. Jouw fysieke gezondheid en kruiden van de Tzolkin
  3. De verborgen logica van het verhaal van jouw leven
  4. De essentiële opvattingen waar jij jezelf in de weg zit
  5. Paarden als spiegel van je vrije zelf
  6. Jouw eigen plek in de (professionele) wereld
  7. Jouw snelweg naar je gewenste toekomst
Klik hier als je meer informatie wilt over de verschillende onderdelen. Op deze pagina ontmoet je ook de verschillende coaches die de verschillende sessies verzorgen.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in het transformatietraject, kun je een kennismakingsgesprek aanvragen met één van de coaches. Specifieke vragen mag je ook via de mail naar ons sturen. Ons adres is: info@timetools2013.com