Top
Triggers
Serendipiteit triggert diepe verlangens
Voorvallen van serendipiteit kunnen je enorm raken. Dat is niet 'toevallig', want elke serendipiteit spiegelt je voor waar je ten diepste behoefte aan hebt. Zelfs als je er zelf nog niet bewust van bent. Er is sprake van zinvol toeval, omdat je een signaal hebt ontvangen waar je zelf om hebt gevraagd. Door jouw onbewuste verlangens te (er)kennen, ga je sneller signalen opmerken en begrijpen waar serendipiteit jou naartoe wil brengen.

Horoscoop en diepste verlangens

Hoe goed ken jij jouw verlangens? Er zijn veel persoonlijkheidstesten in de wereld, maar niets is zo precies als een geboortehoroscoop. Dat heeft weer te maken met serendipiteit. Het is namelijk niet 'toevallig' dat je op een bepaalde dag bent geboren. Als je weet dat tijd synchroniseert, dan weet je ook dat het thema van de geboortedag past bij jouw persoonlijkheid.
Tzolkin horoscoop 

De meeste astrologen werken met de 12 sterrenbeelden. Maar wist je dat je tegenwoordig ook een horoscoop kunt trekken op basis van de Tzolkin? Deze beschrijft een heel andere laag van jezelf, namelijk jouw rol in de wereld van serendipiteit. In deze wereld zijn er 20 archetypen, die één samenhangend geheel vormen. De 20 verschillende archetypen van de Tzolkin zijn in onderstaande figuur weergegeven.


Wat is een archetype?

Jij vertegenwoordigt dus ook één van deze archetypen. Door hier kennis van te nemen, krijg je veel inzicht in jouw diepere drijfveren. Als je, bijvoorbeeld, bent geboren met het archetype 'profeet', dan heb je een sterke drive om overal de rol van de profeet te spelen. Hier kies je onbewust voor. Dit leidt ertoe dat je situaties aantrekt waarin je deze rol kunt spelen. Dit betekent dat je je graag inzet voor nieuwe ontwikkelingen en de moed hebt om hiervoor je nek uit te steken. Elk archetype heeft weer andere basisbehoeften.

Klik hier om via TimeTools2013 jouw tijdzegel uit te rekenen

Tijdzegels en serendipiteit

Kennis van tijdzegels is enorm belangrijk om serendipiteit te herkennen. Op het moment dat je de profeet in jezelf erkent, zal het gemakkelijker worden om jouw gevoel voor visie uit te stralen. Dan houd je je niet klein, omdat je jong of ondeskundig bent, maar zeg je hardop wat jij wél kunt zien en anderen niet. Je zult merken dat serendipiteit jou uitnodigt om deze rol te spelen. Als je de signalen wel ziet, maar je rol niet erkent, zul je serendipiteit niet snappen en er zeker niet naar handelen. Daarom is het zo belangrijk om je archetype te kennen!

Conclusie

Kiezen voor serendipiteit betekent dat je kiest voor de kracht die in jou aanwezig is. Via een horoscoop op basis van de Tzolkin krijg je zicht op jouw unieke kwaliteiten in de wereld van serendipiteit. Door hier telekns meer bewust van te worden, ga je sneller zien waarom je in bepaalde situaties terecht komt en wat jouw rol daarin is. Hierdoor versterk je jouw vermogen om serendipiteit waar te nemen en zelfs te managen!